GuidePedia

SIBUK
SIBUK

Sibuk pisan ieu teh.... "D upi Bapa na aya kitu ?" ceuk sora dina telepon. Saurang budak anu narima eta telepon ngajawab bar...

Read more »
 

Beli yuk ?